Με ποιο τρόπο αποστέλλονται οι παραγγελίες;

H αποστολή των προϊόντων γενικά γίνεται με την εταιρεία ΕΛΤΑ courier και προτείνεται για δέματα βάρους μικρότερου των 5 kgr και διαστάσεων μικρότερων από 50x30x20. Το κόστος μεταφοράς διαμορφώνεται ανάλογα με το βάρος και τον όγκο του δέματος.
Τα προϊόντα μπορούν  να αποσταλούν και με μεταφορική εταιρεία αν  είναι εύθραυστα ή  υπερβαίνουν κάποιες διαστάσεις με στόχο την οικονομικότερη δυνατή χρέωση.

Το κόστος μεταφορικών διαμορφώνεται ως εξής:

Για χερσαίους προορισμούς:

3 ευρώ για δέματα βάρους μέχρι 3kgr και 0,80 λεπτά για κάθε επιπλέον kgr.

Για νησιωτικούς προορισμούς και δυσπρόσιτες περιοχές:

4 ευρώ για δέματα βάρους μέχρι 3 kgr και 1 ευρώ για κάθε επιπλέον kgr.

Κόστος μεταφορικών επίπλων

  1. Αποστολή στα όρια του Νομού Θεσσαλίας με δική μας μεταφορικη.

Προτείνεται για δέματα μεγάλου όγκου / βάρους (π.χ. έπιπλα, φωτιστικά, πίνακες, καθρέπτες, κ.λπ.) προκειμένου να εξασφαλιστεί η ασφαλής μεταφορά των προϊόντων.
Ενδεικτικά το κόστος μεταφοράς σε αυτή την περίπτωση ξεκινά από  5-10 ευρώ ανάλογα με τον όγκο και το βάρος του δέματος και αφορά παράδοση “επι πεζοδρομίου”. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να προηγηθεί τηλεφωνική συνεννόηση με το κατάστημα.

  1. Αποστολή με μεταφορική εταιρεία / πρακτορείο στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Η παράδοση με μεταφορικές εταιρείες προτείνεται για δέματα μεγάλου όγκου / βάρους (π.χ. έπιπλα, φωτιστικά, πίνακες, καθρέπτες, κ.λπ) προκειμένου να εξασφαλιστεί η ασφαλής μεταφορά των προϊόντων.
Ενδεικτικά το κόστος μεταφοράς ξεκινάει από 5 ευρώ και ποικίλει ανάλογα με τον όγκο και το βάρος του δέματος, όπως επίσης και από τον τελικό προορισμό του δέματος. Σε κάθε περίπτωση προηγείται τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας  ώστε να σας ενημερώσουμε για το τελικό κόστος μεταφοράς του δέματος.
Η παραλαβή των δεμάτων γίνεται από το πρακτορείο της μεταφορικής που επιλέχθηκε στην πλησιέστερη μεγάλη πόλη του τελικού προορισμού. Μπορεί επίσης να κανονιστεί παράδοση στην διεύθυνση που θα μας δώσετε με επιπλέον χρέωση (κατόπιν συνεννόησης). Σε κάθε περίπτωση οι παραδόσεις των μεταφορικών εταιρειών / πρακτορείων γίνονται “επί πεζοδρομίου”. Αν επιθυμείτε παράδοση στον χώρο σας πρέπει να γίνει συνεννόηση με την μεταφορική εταιρεία με ενδεχόμενο επιπρόσθετης χρέωσης.

Εφόσον ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, θα σας αποσταλεί e-mail επιβεβαιώνοντας ότι λάβαμε την παραγγελία σας.

Κανένα προϊόν δεν δεσμεύεται χωρίς ονομαστική παραγγελία.

Η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει προκαταβολή για κάθε παραγγελία καθώς και να αλλάξει τιμές  χωρίς προειδοποίηση.

Σε πόσο χρόνο αποστέλλονται οι παραγγελίες;

Οι παραγγελίες αποστέλλονται εντός 1-3 ημερών αν αποσταλούν με Courier και εντός 3-10 ημερών στην περίπτωση μεταφορικής εταιρείας. Σε περίπτωση καθυστέρησης θα έχετε ενημέρωση για την ενδεικτική ημερομηνία παράδοσης.

Ποιο είναι το κόστος μεταφορικών;

Για παραγγελίες με κόστος προϊόντων μέχρι 3 κιλά υπάρχει χρέωση αποστολής 3.00€. Προστίθενται σε αυτή την περίπτωση άλλο 1€ όταν η πληρωμή γίνεται με αντικαταβολή. Παραγγελίες σε νησιά ή δυσπρόσιτες περιοχές επιβαρύνονται με ένα ευρώ ανα κιλό.

Παραγγελίες εντός νομού Θεσσαλίας (ηπειρωτική Ελλάδα) μπορούν να παραδοθούν με μεταφορική με μεταφορικά από 5 ευρώ για μικρέπιπλα.

Ποιοι είναι οι τρόποι πληρωμής;

Πιστωτική / χρεωστική / προπληρωμένη κάρτα

Η πληρωμή με πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα πραγματοποιείται με χρήση του συστήματος πληρωμών της συνεργαζόμενης τράπεζας Πειραιώς. Οι κάρτες οι οποίες είναι αποδεκτές είναι οι Visa, Mastercard όλων των τραπεζών. Η πληρωμή μέσω κάρτας πραγματοποιείται υπό την προϋπόθεση νόμιμης χρήσης αυτής. Επιλέγοντας το συγκεκριμένο τρόπο πληρωμής, θα μεταφερθείτε στην ιστοσελίδα της συνεργαζόμενης τράπεζας όπου θα συμπληρώσετε τα στοιχεία της κάρτας σας για να ολοκληρώσετε τη συναλλαγή. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας καμιά προσωπική πληροφορία (συμπεριλαμβανομένου του αριθμού πιστωτικής κάρτας) δεν αποθηκεύεται από το σύστημα μας. Την ορθότητα και ασφάλεια των συναλλαγών σας εγγυάται η συνεργαζόμενη τράπεζα.

Τραπεζικό έμβασμα

Εναλλακτικά, δίδεται η δυνατότητα στον αγοραστή  να πραγματοποιήσει τις αγορές του με έμβασμα – κατάθεση στους κάτωθι τραπεζικούς λογαριασμούς:

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
  • IBAN: GR57 0172 6100 0056 1009 9067 111
  • ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΘΝΙΚΗ
  • IBAN: GR630 110781 00000 781 6094 5206
  • ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

Στα στοιχεία καταθέτη επιβάλλεται να αναγράφεται το όνομα του αγοραστή ή ο αριθμός παραγγελίας. Το αποδεικτικό κατάθεσης αποστέλλεται στην συνέχεια στο e-mail ([email protected])

Αντικαταβολή

Η εξόφληση πραγματοποιείται με μετρητά στον υπάλληλο της εταιρείας courier. Εξαιρούνται τα ογκώδη η πολύ βαριά προιόντα όπως τα έπιπλα, στρώματα και χαλιά τα οποία δεν αποστέλλονται με αντικαταβολή.